Over ons

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, maar sommige mensen nog niet, is GameHacks één van de grootste game-cheat-websites van heel Nederland. Met een groot aanbod aan games die te kraken zijn krijgen wij iedere dag meer bezoekers.

We hebben dit idee bedacht toen wij een potje Clash Royale speelden. Toen zagen wij een aantal spelers die enorm veel goede kaarten hadden en bedachten wij een manier om het zelfde te krijgen, maar dan gratis. Daarna zaten wij met z’n tweeën ideeën uit te wisselen en kwamen wij op het idee om generators te gaan ontwikkelen.

Alle hacks die op onze website te vinden zijn zullen allemaal veilig zijn om te gebruiken. Wanneer er requests plaatsvinden zullen deze ge-encrypt worden met bijvoorbeeld SHA-256. Op deze manier kunnen makers van games er niet achter komen hoe jij aan bijvoorbeeld je gratis v-bucks komt.

Suggesties voor nieuwe games die jij graag wilt hacken kan je opgeven via ons contactformulier. Wij zullen vervolgens checken of de opgestuurde game populair genoeg is om een generator voor te bouwen.