Fortnite Hack | Gratis V-Bucks & Upgrades

Speel jij Fortnite en wil jij gratis v-bucks krijgen om zo bijvoorbeeld nieuwe emotes, gliders of outfits te kopen? Met deze Fortnite hack wordt dit allemaal mogelijk, hiermee kan je de v-bucks geheel gratis genereren.

Fortnite hacken

Het hacken van deze game is in princiepe heel makkelijk. Via onze generator kun allereerst je zelf je gebruikersnaam en console invullen, waarna wordt gevraagd hoeveel v-bucks je wilt ontvangen. Daarna is er voor de Fortnite hack zelf nog de optie om je game te upgraden naar bijvoorbeeld de limited edition, hoe cool is dat?

Je vraagt je nu waarschijnlijk af; maar GameHacks, wordt mijn account niet verbannen wanneer ik deze game ga hacken? Het antwoord daarop is nee, omdat er verbinding met de Fortnite servers wordt gemaakt via een aantal proxies, waardoor het onmogelijk is om te traceren of jij je v-bucks ontvangt door ervoor te betalen, of dat je een hack hebt gebruikt. Hetzelfde principe wordt ook gebruikt bij onze andere game hacks.

Wat is Fortnite?

Fortnite is een shooter gebaseerd op PUBG, ookwel bekend als playerunknown’s battlegrounds. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk loot te verzamelen, terwijl je probeert weg te blijven uit de storm. Terwijl je dit doet zul je ook een groot aantal vijanden tegenkomen die je zal moeten doden. Wanneer je uiteindelijk als laatst overblijft ben jij de winnaar en zul je de bekende melding ‘Victory Royale’ krijgen. Er zijn helaas nog geen Fortnite hacks ontwikkeld voor bijvoorbeeld een aimbot, maar die zitten er wel aan te komen.

fortnite hack

Hoe is deze game zo populair geworden?

Allereerst is Fortnite geheel gratis om te spelen op de PC, PlayStation, Xbox & tegenwoordig zelfs op iOS. Dit is één van de grootste redenen waarom mensen kiezen voor deze game tegenover PUBG, die $30 kost. Tegenwoordig speelt meer dan de helft van de jongeren deze geweldige game. Het is dan ook erg leuk om met een squad van vier personen het spel in te duiken en als team een victory behalen. De streaming en video making community doen ook erg goed hun best om nieuwe spelers te werven. Er zijn op Twitch en YouTube enorm veel Fortnite content creators, en er komen er dagelijks telkens meer bij.

Een andere reden hoe dit spel zo populair is geworden is door de verschillende outfits en emote’s, die gekocht kunnen worden met v-bucks. Deze v-bucks zijn te koop met echt geld, maar kunnen ook worden verkregen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een Fortnite hack.

Hoe verschilt Fortnite van andere games?

Fortnite is niet alleen een spel dat de populaire ‘battle royale’ trend aanboort, maar ze hebben elementen van shooter games, zoals Call of Duty, gecombineerd met bouwspellen zoals Minecraft. Voor Fortnite draaiden shooter-games vooral rond een duck-and-cover benadering, en dit kan oud worden. Als Fortnite-speler is het toegestaan om materialen te verzamelen (door bomen te vernietigen voor hout, steen voor bakstenen en auto’s / gebouwen voor metaal) om structuren te bouwen, heb je creatievere manieren om je vijanden te doden en een victory te behalen.

Daarnaast is deze game extreem jeugdvriendelijk, omdat het een shooter is zonder bloed en zelfs 15-jarigen dit zouden kunnen spelen. De graphics en afbeeldingen van Fortnite zijn schoon, leuk en eenvoudig. De gameplay is intuïtief, eenvoudig en is spelervriendelijk voor zowel de zeer competitieve spelers als de laidback casual spelers die gewoon met vrienden willen spelen. De kaart is kleurrijk en verandert zelfs van dag naar nacht, zodat mensen elkaar doden onder de zon en de maan.

Een ouder zou Fortnite kunnen spelen met hun kind, en beide zouden plezier hebben. Dit plezier komt vooral uit het dragen van leuke outfits, die je gratis kunt krijgen door middel van de Fortnite v-bucks hack.

Beter worden in Fortnite zonder hacks

Om beter te worden in Fortnite hebben wij een aantal tips opgesteld die je zou kunnen gebruiken om je gameplay te verbeteren. Allereerst raden wij je aan om de kaart uit je hoofd te leren. Dit klinkt misschien lastig, maar dat valt reuze mee. Kies wanneer je uit de battlebus springt gewoon telkens voor een andere locatie, hierdoor leer je alle plekken van de map kennen.

De laatste tip die we je kunnen meegeven, is nooit opgeven. In het begin lijkt het misschien wat oneerlijk om tegen tegenstanders te spelen die al veel ervaring hebben, of die gebruik maken van Fortnite hacks. Dit hoort er allemaal bij en dit heeft elke speler gehad tijdens zijn eerste games. Wanneer je bijvoorbeeld gelijk wordt neergeschoten, ga dan niet bij de pakken neerzitten maar start gelijk een nieuwe game, wie weet gaat die wel beter. Daarnaast is het altijd leuk om samen met je vrienden te spelen, hierdoor leer je ook gelijk nieuwe strategieën en dat maakt het spel een stuk leuker.

Gratis v-bucks zonder te hacken

Er zijn nog andere methodes om gratis V-Bucks te bemachtigen, en dat is door dagelijks in te loggen en door taken uit te voeren op een aantal locaties verspreid over de kaart. Een mooi overzicht van wat u moet doen om deze gratis beloningen te ontvangen kunt u vinden op Metabomb. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld mee te doen met giveaways die af en toe te vinden zijn op Reddit. Zo zijn er nog veel meer methodes die zonder te hacken mogelijk zijn, neem hiervoor een kijkje op FreeTheVBucks.

 

28 Comments - Add Comment

Reply