Clash Royale Hack | Genereer Gratis Gems & Gold

Zoals jullie waarschijnlijk weten is Clash Royale één van de meest succesvolle en populaire games voor op de telefoon. De makers van deze game maken hier dan ook goed gebruik van door het spel redelijk ‘pay to win‘ te maken. Niet iedereen heeft natuurlijk zomaar geld liggen om gems voor te kopen, er zijn veel belangrijkere uitgaven. Hier komt de handige tool bij kijken; de Clash Royale Hack. Hiermee kan elke CR speler gratis gems & gold genereren en zo zijn team versterken.

Waarom Clash Royale hacken?

Zoals eerder uitgelegd bevat de game een P2W (Pay to win) systeem. Een gebruiker die veel geld uitgeeft aan gems, om zo kisten te kopen en goede kaarten te bemachtigen, heeft een grotere kans op winnen omdat zijn team natuurlijk veel sterker is. Het gebruik van dit systeem heeft er voor gezorgd dat Supercell hoog staat in de ranking van de iPhone games met de hoogste revenue.

Wat is Clash Royale?

Clash Royale is een game ontwikkeld door het bedrijf Supercell, ook bekend van de populaire game Clash of Clans. Er zijn veel dingen die je Legendary Arenain deze game kunt vinden. De game wordt gecombineerd met de elementen uit de tower defense, verzamelbare kaartspellen en online strijdarena voor meerdere spelers. Het spel bereikte de wereld op 2 maart 2016.

In dit spel wordt de rangorde van de spelers bepaald door hun trofeeën, niveau en arena. Het hoogste niveau dat een speler kan bereiken in dit spel is 13, dit kan worden verkregen door het opbouwen van een sterk deck, en het hebben van veel ervaring. Voor het opbouwen van een goed deck heb je goede kaarten nodig, dat is waar de Clash Royale hack bij komt kijken.

Het spel bevat in totaal 12 arena’s die te bereiken zijn door het behalen van een aantal trofeeën. Je kunt een wedstrijd winnen door na de speeltijd meer torens te hebben gesloopt dan de tegenstander, of door het doden van de koningstoren. Dit levert de winnaar een automatische 3-kroonwinst op.

Is het veilig om Clash Royale te hacken?

Het hacken van Clash Royale is geheel veilig, daarom bieden wij al onze gebruikers de garantie dat je account niet verbannen kan worden door het gebruik hiervan. Misschien is het je al eens opgevallen bij pro-spelers van Clash Royale. Hun hebben voor al hun kaarten al bijna het hoogste niveau bereikt. Nu mag jij raden hoe ze dat toch eens zullen hebben gedaan. 😉

De Clash Royale hack wordt ook nog eens uitgevoerd via een proxy, wat betekent dat jij niet zelf verbinding met de Supercell server zult maken. Wij zetten een beveiligde verbinding op vanaf onze website om de Clash Royale servers te bereiken. Daarna zullen wij van de opgegeven gebruiker het aantal gems en gold aanpassen naar zijn/haar wensen.

Clash Royale beginner tips

Voor sommige beginners is het soms lastig om na het gebruik van de Clash Royale Hack goed te worden in het spelen van het spel zelf. Hieronder geven wij een aantal cruciale tips die je, wanneer je je hier goed aan houdt, een sterkere speler maken.

Denk na voor je een kaart speelt

Clash Royale is een zeer opwindend spel, daarom is het vaak gemakkelijk om zo enthousiast te worden dat je gewoon begint met kaarten te gooien zonder na te denken. Probeer jezelf te dwingen om even na te denken over waarom je doet wat je doet voordat je het doet. Door dit bewust te doen, zul je uiteindelijk veel beter spelen. Vooral aan het einde van het spel als het hectisch wordt tijdens de dubbele elixir tijd, is het belangrijk om dit te blijven doen, zelfs als je elixir sneller opbouwt dan er nog tijd is om na te denken.

koningstoren

Reageer op de zet van je tegenstander

Ik wacht bijna altijd tot ik zie wat mijn tegenstander doet voordat ik zelf kaarten ga spelen. Het idee is dat je wilt reageren op wat hij doet. Als hij bijvoorbeeld een enkele DPS-kaart gooit, gooi jij je skelettenleger om zijn kaart te vernietigen. Als hij een kaart speelt die veel kleinere troepen geeft, gooi je een Area Of Effect kaart, zoals zap, naar ze toe. Probeer het gevecht dicht bij je toren te houden zodat het je kan ondersteunen, maar niet zo dichtbij dat je tegenstander je toren daadwerkelijk beschadigt.

Laat je tegenstander je toren beschadigen

Je hoeft niet alle monsters tegen te houden die jouw kant van het veld betreden. Torens zijn sterk en kunnen zelfstandig met de meeste troepen omgaan, en soms is dat het juiste ding om te doen. Kaarten spelen om vijandelijke troepen te bestrijden die zullen sterven aan een paar treffers van je toren is een enorme verspilling, dat elixir wordt veel beter besteedt aan het aanvallen van de kant van je tegenstander.

Reply